середа, 11 липня 2018 11:33

Порошенко піде під суд разом із Януковичем - Гриценко

Порошенко піде під суд разом із Януковичем - Гриценко
За словами екс-міністра оборони Анатолія Гриценка, президент Петро Порошенко піде під суд. Фото: InfoResist

Президент Петро Порошенко піде під суд, як і екс-президент Віктор Янукович. Про це заявив колишній міністр оборони Анатолій Гриценко в ефірі телеканалу NEWSONE.

"В одному з ефірів мене запитали, чи гарантую я президенту безпеку. Тобто, щоб він тихенько відійшов, як президент Зімбабве, йому там дали $10 млн на рік, тільки щоб він відійшов. Я сказав, що гарантую, що президент Порошенко піде під суд".

За словами Гриценка, екс-президент Янукович не зможе уникнути відповідальності.

"Я повторюю: хай Петро Олексійович знає, що там, де він порушив закон, де його злочинна діяльність і злочинна бездіяльність завдала країні тяжких наслідків, то він від відповідальності не піде нікуди. І це не питання прізвища Порошенка. Та сама історія і Янукович, за яким уже йде суд. І він не уникне відповідальності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко може піти на спецоперацію, щоб не потрапити до в'язниці

За останніми опитуваннями екс-міністр оборони Анатолій Гриценко має 6,8% голосів виборців. Займає другу позицію після лідерки партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Опитування проводив Київський міжнародний інститут соціології з 7 по 21 червня.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко піде під суд разом із Януковичем - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі