субота, 11 вересня 2021 09:00

Порошенко ніжно привітав дружину, Аваков, Гройсман і Яценюк зібралися разом – фототиждень політиків
19

Гройсман фотографувався з експрем'єром Арсенієм Яценюком, колишнім міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим
Фото: Арсен Аваков
Петро Порошенко з дружиною, депутаткою Київради Мариною Порошенко відзначали 37 років шлюбу
Ольга Стефанишина цього тижня похизувалася одягом
Садовий виклав світлину з котом з міськради Левчиком, який загубився на кілька днів.
Кіра Рудик у неділю виходила у Києві на Марш за права тварин

П'ятий президент Петро Порошенко та депутатка Київради Марина Порошенко відзначали 37 років шлюбу. Колишні прем'єри Володимир Гройсман та Арсеній Яценюк й ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков відмітились разом на фото на конференції YES brainstorming.

Чим ще займалися політики під час першого робочого тижня після канікул – у матеріалі Gazeta.ua.

Лідер "Європейської солідарності", п'ятий президент Петро Порошенко з дружиною, депутаткою Київради Мариною Порошенко відзначали 37 років шлюбу. "Пам'ятаю, як ще 18-річним хлопцем сказав своїй мамі, що одружуюсь. І це було одне з наймудріших рішень в моєму житті", написав нардеп.

Шоумен та волонтер Сергій Притула з дружиною Катериною цього тижня влаштував домашню вечерю з олімпійською чемпіонкою Ольгою Харлан та кухарем Євгеном Клопотенком. Притула похвалився салатом з огірків та редиски, який готував. Та показав Клопотенка за плитою. Кухар зробив персики на грилі з сиром горгонзола. За столом пили шампанське.

Голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі цього тижня збирав виноград, з якого робить вино, на ділянці у селі Лісники на Київщині. Для цього приїхали також студенти-грузини. Приєднався і кіт Міша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші олігархів чи Офіс президента: які групи впливу переможуть у Верховній Раді

З двома котами цього тижня фотографувався мер Львова Андрій Садовий. На початку тижня обіймав улюбленця Вросека, який живе у кабінеті мера Варшави Яцека Сутрика. До Польщі приїхав на Економічний форум у Карпачі. У четвер виклав світлину з котом з міськради Левчиком, який загубився на кілька днів. Пошуком тварини займалися містяни та держслужбовці. А з врятованим котом Садовий брав участь у ранковому шоу на "1+1".

На Економічному форумі у Карпачі крім Садового побуваі також експерм'єр Володимир Гройсман. Серед іншого, пожалівся на паспортний контроль в аеропорту. "Летіли півтори години, а паспортний контроль проходили 2 год. Пасажирів з паспортами ЄС направляють в одну чергу, українців в іншу. Як так?", здивувався колишній прем'єр.

Цього ж тижня Гройсман фотографувався з експрем'єром Арсенієм Яценюком, колишнім міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

Нардеп від "Голос" Роман Лозинський збирався з командою помічників та радників біля озера. "Два дні радились, планували, працювали і веселились", написав депутат. Готували на вогні м'ясо, баклажани, помідори. Цього тижня також показав своє робоче місце – з планшетом, павербанком та термосом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Точкові рішення чи відставка уряду? На що готовий піти Зеленський

Колега Лозинського по фракції Ольга Стефанишина цього тижня похизувалася одягом – яскравою рожевою блузою та синьої спідницею. Розповіла, що її дочка назвала цей образ на честь жувальних гумок "Бабл гам" і "Хуба буба". А серед тижня нардепка поділилася фото з тістечком та кавою, які замовила після робочого дня.

Депутати від "Голосу" також серед тижня поділилися обідом нардепів. Соломія Бобровська, Юлія Клименко, Ярослав Рущишин, Ольга Стефанишина замовили собі бограч, салати, м'ясо. Розповіли, що у Верховній Раді з'явилися цукерки з лікером.

Голова партії "Голос" Кіра Рудик у неділю виходила у Києві на Марш за права тварин. Там була і Стефанишина з дочкою Владою.

"Слуга" Анна Пуртова перед робочим тижнем у Раді відвідала концерт співака Монатіка.

А депутат від "Слуги народу" Роман Грищук з дружиною Анною Гресь пішов у бар "Бармен диктант" у Києві. У сторіз співали пісню. Що пили – Грищук не показав.

163 з 243 народних депутатів від "Слуги народу" порушили меморандум про відповідальність. Його підписували перед позачерговими парламентськими виборами у 2019 році.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко ніжно привітав дружину, Аваков, Гройсман і Яценюк зібралися разом – фототиждень політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі