понеділок, 18 червня 2007 13:17

Порошенко готовий підписати з Тимошенко договір про співпрацю

Колишній депутат Верховної Ради від "Нашої України" Петро Порошенко виступає з ініціативою підписання демократичними силами пакту про спільну платформу.

Про це Порошенко заявив в інтерв"ю газеті "Дело".

"У перший же день виборчої кампанії я ініціював би підписання лідерами політичних сил пакту про створення демократичного фронту з виразною декларацією спільної платформи", — зазначив він.

Загалом "нашоукранець" переконаний у необхідності створення "широкої коаліції демократичних сил, що могла б іти на вибори єдиним фронтом".

На зауваження про те, що Блок Юлії Тимошенко не схиляється до ідеї єдиного списку, він відповів: "В умовах формування двох колон обов"язковою умовою повинна стати чітка координація дій, відсутність конфронтації усередині і дотримання узятих на себе зобов"язань. Помилки минулого треба враховувати і не допускати їхнього повторення".

"Інакше огульна хвиля взаємних нападок і спроб посіяти розбрат у наших лавах може поставити хрест на демократії", — пояснив Порошенко.

За словами екс-депутата, він і вся команда "Нашої України" у майбутній кампанії будуть "задіяні за принципом чіткого закріплення персональної відповідальності за кожним членом партії як за проведення, так і за результат".

Зараз ви читаєте новину «Порошенко готовий підписати з Тимошенко договір про співпрацю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі