субота, 08 квітня 2017 21:56

Порошенко досі не перекрив схеми Януковича - нардеп

Порошенко досі не перекрив схеми Януковича - нардеп
Фото: polittech

Корупційні схеми Януковича досі ніхто не перекрив. Зокрема ті, які стосуються імпорту іноземних товарів, працюють досі. Про це сказав в ефірі телеканалу ZIK нардеп Віктор Балога.

"І мене дуже розчаровує, що до сьогодні ніхто нічого не змінив. При бажанні усі ці дірки можна перекрити, а кошти відправити на державний казначейський рахунок, тим самим вигравши для країни десятки мільярдів доларів", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україні потрібно провести в першу чергу 4 реформи - Світовий банк

"Якщо попрацювати хоча б місяць над антикорупційною, медичною та земельною реформами і мати бажання йти в ногу із цивілізованим світом, Україна стане успішною. Та, ми, як цигани, випрошуємо по мільярду доларів щопівроку, при цьому кожен місяць розкрадаючи стільки ж", – вважає Балога.

За його словами, жодна країна не досягла успіху, повністю покладаючись на МВФ.

"Ми ж не Греція. Ми багата держава. Якщо зупинити усі ці річки, які течуть в кишені тих, хто при владі, можемо мати щомісячний приріст у мільярд доларів. Це більше, ніж ми циганимо, підписуючи чергові папери, якими усю країну затягують у кабалу", – наголосив нардеп.

У МВФ допускають можливість отримання Україною ще трьох траншів до кінця цього року. Загальна сума ймовірної позики становитиме близько 4,4 млрд дол., в разі виконання Україною реформ, передбачених програмою співпраці.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко досі не перекрив схеми Януковича - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі