вівторок, 25 вересня 2018 16:45

Порошенко дав команду вивести Бойка до другого туру - Тарута

Порошенко дав команду вивести Бойка до другого туру - Тарута
Лідер політичної партії "Основа" Сергій Тарута заявив, що "Основа" не планує об'єднуватись з "Опоблоком". Фото: zn.ua

Партія "Основа" не об'єднуватиметься з "Опоблоком", оскільки ця політична сила може підігравати Петру Порошенку на шляху до другого президентського терміну і не називає РФ агресором. Про це в ефірі телеканалу NewsOne заявив лідер партії "Основа" та кандидат в президенти України Сергій Тарута.

"По-перше, для партії "Основа" важлива репутація. Ми хочемо бути першою партією, яка буде робити те, що говорить. Репутація в цій ситуації є дуже важливою. "Опоблок" не говорить правду. Не називають агресора агресором. По-друге, вони хочуть зберегти свій електорат південного сходу України. Ми ж хочемо "зшивати" країну, бути партією всієї України, ми хочемо бути загальнонаціональною партією без регіональних кордонів", - заявив Тарута.

Лідер "Основи" заявив, що об'єктивно "Опоблок" може підігравати чинному президенту, який розраховує за допомогою їхнього кандидата уникнути зустрічі Петра Порошенка і Юлії Тимошенко в другому турі президентських виборів.

"Петро Порошенко, за моєю інформацією, дав команду допомагати "Опоблоку", щоб спробувати вийти в другий тур разом з Бойком, його не влаштовує конструкція другого туру з Тимошенко, де він точно програє. Петру Порошенку потрібна перемога, а якою ціною - це його не цікавить", - заявив Тарута.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко дав команду вивести Бойка до другого туру - Тарута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі