неділя, 14 квітня 2019 14:59

Порошенко чекатиме Зеленського на телеканалі Пінчука

Президент Петро Порошенко чекатиме кандидата у президенти Володимира Зеленського на телеканалі ICTV у понеділок, 15 квітня. Про це він заявив журналістам на брифінгу на стадіоні "Олімпійський".

 

"Якщо він сьогодні не прийде. Шановний Володимир Олександрович, завтра мене запросили, так само як і вас, в ефір ICTV, "Свобода слова". Уточніть будь-ласка, це 22.00 чи 22.30.

Завтра, шановний Володимир Олександрович, я буду там. Вас запросили. Не бійтеся, дебати - це не страшно. Я не хочу зверхньо ставитися. Ні. Це є надзвичайно відповідальна дія. Якщо ви не дай Боже сьогодні не встигнете доїхати, доїжджайте завтра. Якщо і завтра не получиться, то я і після завтра вас запрошую", - сказав Порошенко.

"Відсидітися не повинно вдатися. Бо це є реалізація права громадян. Мені здається, що більше 70% українців прагнуть почути дебатів", - додав президент.

Після спілкування з журналістами модератор Андрій Куликов дав Порошенкові 5 хвилин на завершальне слово.

 

"Мені не подобається, коли виборча кампанія схожа на німе кіно", - сказав президент.

У неділю Порошенко прибув на НСК "Олімпійський" на дебати зі своїм опонентом Володимиром Зеленським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко пояснив свої борди з Путіним

Володимир Зеленський оголосив про готовність іти на дебати з Петром Порошенком. При цьому висунув умову, що дебати мають пройти на стадіоні "Олімпійський" перед народом України, щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо.

Порошенко погодився зустрітися на НСК "Олімпійський". Він заявив, що чекатиме свого опонента Володимира Зеленського для дебатів 14 квітня о 14:14 на НСК "Олімпійський" і 19 квітня о 20:00 на Суспільному телебаченні. На це Зеленський відповів, що 19 квітня буде на стадіоні, і запропонував провести дебати через телеміст у прямому ефірі.

В НСТУ пояснили, що офіційні дебати повинні відбутися 19 квітня у проміжку з 19:00 до 21:00 у студії Суспільного телебачення. Будь-які переговори кандидатів іншого формату в іншому місці вважатимуться частиною агітаційної кампанії.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко чекатиме Зеленського на телеканалі Пінчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі