субота, 07 грудня 2013 12:07

Попов закликав батьків навчати дітей, як убезпечитись від загроз здоров'ю й життю

Київська влада робить усе, аби не допустити розповсюдження небезпечних інфекційних хвороб, однак їх профілактика залежить і від самих людей. Про це йдеться в зверненні голови КМДА Олександра Попова до киян, яке сьогодні оприлюднили на сайті міськдержадміністрації.

"Масові заходи і події вимагають дотримання певних правил поведінки учасників. На цьому наголошують, зокрема, фахівці Головного управління Державної санітарно-епідеміологічної служби міста Києва. Управління повідомляє про ризик різкого погіршення епідемічної ситуації з кишкових інфекцій, корости, туберкульозу, вірусного гепатиту А, грипу та ГРВІ. За час теперішніх масових акцій у столиці вже було зареєстровано 4 випадки гострої кишкової інфекції, пов'язаної з вживанням недоброякісних продуктів харчування", – йдеться в зверненні очільника міста.

Голова міськадміністрації наголосив, що "громадяни старшого віку краще обізнані з правилами, яких треба дотримуватися задля власної безпеки, коли відбуваються масові акції і події", а відтак звернувся до "дорослих мешканців столиці, до батьків з проханням зробити все можливе й необхідне, щоб убезпечити наших дітей від загроз їхньому здоров'ю й життю".

Попов також зауважив, що міська влада забезпечує нормальну життєдіяльність міста, "хоча й працює за надзвичайно ускладнених умов, спричинених, зокрема, протизаконним захопленням невстановленими особами будівлі на Хрещатику, 36, де розміщено важливі підрозділи Київради і Київської міської держадміністрації, а також подальшим використанням будівлі для перебування й проживання на її площах великої кількості людей".

При цьому очільник виконавчої влади Києва підкреслив, що "Україна є державою, де кожен має право висловлювати свою думку і позицію будь-яким способом, що не суперечить чинному законодавству і не порушує прав інших громадян".

Зараз ви читаєте новину «Попов закликав батьків навчати дітей, як убезпечитись від загроз здоров'ю й життю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі