понеділок, 24 лютого 2020 17:34

Поновлення Насірова на посаді: суд розставив усі крапки над "і"

Поновлення Насірова на посаді: суд розставив усі крапки над "і"
Рішення Кабміну звільнити Насірова суд дійсно визнав протиправним, однак про поновлення на посаді ексочільника ДФС не йдеться. ФОТО: 24tv.ua

Шостий апеляційний адміністративний суд не поновлював Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби. Рішенням своїм лиш визнав його звільнення протиправним.

Повідомили про це в пресцентрі установи.

Суд прийняв відмову Насірова від позову щодо поновлення на посаді та визнав недійсним відповідне рішення Окружного адміністративного суду Києва в частині про повернення на місце очільника ДФС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усі вони на волі. П'ять гучних корупційних справ, за якими досі немає вироків

"Рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 11 грудня 2018 року залишено без змін виключно в частині визнання протиправним і скасування розпорядження Кабінету міністрів України від 31 січня 2018 року №35-р "Про звільнення Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби України", — ідеться в повідомленні пресслужби суду.

Шостий апеляційний адміністративний суд визнав протиправним звільнення Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби. Тим самим лишив без задоволення апеляційні скарги Кабінету міністрів України, Державної фіскальної служби України та народного депутата Андрія Журжія.

Зараз ви читаєте новину «Поновлення Насірова на посаді: суд розставив усі крапки над "і"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі