середа, 14 березня 2018 13:19

Помічник нардепа водив людину Супрун у квартиру-хабар

Помічник нардепа водив людину Супрун у квартиру-хабар
Уляна Супрун співпрацює з НАБУ з 21 січня 2017 року. Фото: tsn.ua

Виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун підтвердила, що помічник нардепа пропонував їй хабар.

Про це вона розповіла журналістам 14 березня.

"Помічник одного народного депутата звернувся до мене, щоб допомогти з закупівлею медичного обладнання для однієї лікарні... Обладнання, яке просили, - цифровий мамограм і МРТ. Квартиру я не бачила. Один із моїх позаштатних радників як довірена особа спілкувався з ними, бачив квартиру і де вона знаходиться. Ми від 21 січня 2017 року - я і мій радник - співпрацюємо з детективами НАБУ над цією справою. Сподіваюся, найближчим часом справу передадуть до суду", - сказала Супрун.

Вона підтвердила, що йдеться про нерухомість у Київській області. Однак більше інформації повідомити відмовилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не здам нікому" - Ляшко погрозами відреагував на обшук у помічника

Зранку 7 березня детективи НАБУ прийшли з обшуком до помешкання помічника лідера Радикальної партії Олега Ляшка Олега Богачова. Його підозрюють у намаганні дати хабар в.о. міністра охорони здоров'я Уляні Супрун. За інформацією слідства, Богачов від імені мера Вишневого пропонував Супрун квартиру в новобудові у Вишневому, якщо вона посприяє в отриманні медичного обладнання для міської лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Помічник нардепа водив людину Супрун у квартиру-хабар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі