четвер, 12 жовтня 2017 16:43

Полторак готовий піти у відставку, якщо доведуть вину його заступника

Полторак готовий піти у відставку, якщо доведуть вину його заступника
Степана Полторак: " Павловський повинен понести відповідальність". Фото: Политрада

Міністр оборони України Степан Полторак заявив, якщо доведуть вину його заступника Ігора Павловського, він піде у відставку.

Відповідаючи на питання Інтефакс-Україна, чи готовий Полторак подати у відставку, якщо суд доведе провину Павловського, міністр заявив: "Я готовий до цього в будь-який час".

Також міністр прокоментував затримання свого заступника та попросив "не вішати ярлик злочинця до рішення суду".

"Генерал Павловський виконував свої обов'язки з першого дня агресії, виконував їх досить високопрофесійно. Він був керівником АТО-Маріуполь під час активних бойових дій там. Але якщо він причетний до злочину, він повинен за це відповісти", - прокоментував Полтораку для Інтерфакс-Україна.

За словами Полторака, тікати Павловському з України "нікуди", бо в РФ щодо нього відкрили три кримінальні справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтери і радник президента захищають затриманого заступника міністра оборони

НА думку міністра, якщо суд доведе причетність Ігора Павловського до інкримінованого йому злочину, він має понести відповідальність.

"Генерал Павловський виконував свої обов'язки з першого дня агресії (Росії проти України, - ред.). Виконував їх досить високопрофесійно. Він був керівником АТО-Маріуполь під час активних бойових дій там. Але якщо він причетний до злочину, він повинен за це відповісти ", - заявив Полторак в ефірі 112 каналу.

Нагадаємо, про підозру у розтраті державних коштів повідомили ще двом чиновникам Міністерства оборони.

Зараз ви читаєте новину «Полторак готовий піти у відставку, якщо доведуть вину його заступника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі