середа, 31 липня 2019 10:38

Політтехнолог "Слуги народу" розізлив своїх депутатів

Політтехнолог "Слуги народу" розізлив своїх депутатів
"Ці вибори виграв Володимир Олександрович Зеленський. Вам про це вже говорили, і я хочу звернути на це ще раз вашу увагу", — сказав політтехнолог. ФОТО: Facebook Nikita Poturaev

Один із головних політтехнологів "Слуги народу" Нікіта Потураєв назвав майбутніх депутатів "політичним ніким".

Таку оцінку він зробив у Трускавці, де депутати проходять тижневе навчання від Київської школи економіки, зазначає "Страна.юа".

"Ці вибори виграв Володимир Зеленський. Вам про це вже говорили, і я хочу звернути на це ще раз вашу увагу: всі ви, і я зокрема, людина, яка займається політтехнологіями з 1996-го, а багато хто з вас у цей час ще до дитячого садочка ходили. Всі ви - політично ніхто. Я хочу, щоб це кожен почув. Ви суб'єкти в житті, але політичними суб'єктами ви не є. Що таке партія? Це з англійської означає "частина". Частина суспільства. Ви ще не партія, але вам доведеться нею стати. Вам потрібно стати політичними суб'єктами. Це ваше завдання на цей тиждень. Ми хочемо цього. Я знаю, і повірте, всі знають. Про це всі знають. Про це знає Дмитро, про це знає Олександр, про це знаю я. Там хтось уже в телефонах. Я ж це бачу. Хтось думає про те, як поїхати до Львова. Хтось думає, як взагалі звалити - ок! Це ваше право. Ви були ніким, але ті, хто залишаться, - стануть кимось", - сказав він.

Потураєв розповів, що почав працювати з політиками 1996-го, його першою клієнткою була лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

Медіа зазначає, що на виступ Потураєва відреагували неоднозначно.

"Багато почали уточнювати, а хто такий взагалі Потураєв, який говорить, що ми ніхто? Коли організатори заходу намагалися позиціонувати себе як лідери фракції, це викликало сміх. Коли ж ми почули заяву Потураєва, багато депутатів, особливо мажоритарники, відчули себе ображеними. А яка може бути реакція у дорослих людей? Там же не тільки студенти сидять, а й дорослі зрілі люди, які таких, як Потураєв, на роботу в пристойне місце не візьмуть. Коротше, лекторський епатаж викликав протилежний ефект", — розповіла людина, яка сиділа на лекції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Слузі народу" розповіли, хто оплачує школу депутатів

Із 28 липня по 4 серпня в готелі Rixos-Prykarpattya у Трускавці проходить інтенсивне навчання майбутніх народних депутатів від "Слуги народу". Їх у Верховній Раді буде 254. Тренінг проводить Київська школа економіки.

Зараз ви читаєте новину «Політтехнолог "Слуги народу" розізлив своїх депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі