четвер, 13 травня 2021 17:54

Політтехнолог: Медведчуку можуть дати втекти. Країна - корумпована

Політтехнолог: Медведчуку можуть дати втекти. Країна - корумпована
Медведчука підозрюють у державній зраді.

Якщо Віктора Медведчука притягнуть до відповідальності, це додасть рейтингу президента Володимира Зелеського. Про це Gazeta.ua сказав політтехнолог Олексій Голобуцький.

Якщо Медведчук сяде, тоді для Зеленського це буде у позитив. Як і те, якщо він втече з України, каже експерт.

"Можуть створити можливості, щоб він втік", - говорить Олексій Голобуцький і додає: Медведчук занадто багатий, щоб сидіти в ізоляторі, як сидів музикант Андрій Антоненко.

"Країна - занадто корумпована", - пояснює експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тітушки Медведчука блокували суд. Поліція не реагувала

"Поки що з усієї антиросійської боротьби єдине, що вдалося владі - закрити канали. В ОПЗЖ залишаються величезні можливості", - каже Олексій Голобуцький.

Бойкові і Львочкіну вигідна справа проти Медведчука.

"Вони занадто засиділися в опозиції, хочуть бути при владі. Із Медведчуком - ніколи не будуть, бо будуть токсичними.

Можуть створити проросійський лайтик. Є 20-25% електорату. Тому є і заяви Колеснікова про створення партії. Вони всі претендують на ці відсотки.

Медведчук - занадто токсичний. Всі чудово розуміють, що у нього жодних шансів, зокрема президентських", - говорить політтехнолог.

Питання що Медведчука ставить Україні і США, каже експерт.

"Американці кажуть: якими ви хочете бути союзники, про яке ПДЧ, якщо у вас п'ята колона? Депутати, фракції, ЗМІ, які працюють на Росію", - говорить Олексій Голобуцький.

"Зеленський бачить соціологію і чудово розуміє, що переважна більшість українців - проти Росії. Повинен мати державницьку позицію - дотиснути п'яту колону", - каже експерт.

У Печерському районному суді міста Києва відбувається засідання з обрання запобіжного заходу Медведчуку.

11 травня генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру йому й іншому нардепу від ОПЗЖ Тарасу Козаку. Їх підозрюють у державній зраді.

Того дня охорона нардепа не пускала СБУ в будинок у Києві.

Медведчук передав РФ інформацію про розташування прихованого підрозділу Збройних сил України, займався вербуванням українців, повідомив голова СБУ Іван Баканов.

Зараз ви читаєте новину «Політтехнолог: Медведчуку можуть дати втекти. Країна - корумпована». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі