субота, 19 лютого 2011 15:34

Політолог: Захоплення офісу БЮТ – це добре продуманий піар

Політолог: Захоплення офісу БЮТ – це добре продуманий піар

Захоплення офісу БЮТ – це задумка оточення Юлії Тимошенко. Про це сказав політолог Віктор Небоженко в коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"За півтора останніх роки Хорошковський ( глава СБУ) став досвідченим. Він таємно вчить англійську мову. Йому треба їздити за кордон. Тому я не думаю, що він буде зараз штурмувати офіс якоїсь партії", - наголосив експерт.

За його словами, СБУ розуміє наслідки подібних дій, тому навряд чи б пішла на таке.

"Захоплення - це дуже непристойно звучить. Навіть для Албанії... Тому мені важко собі уявити, щоб СБУ зараз штурмувала офіс якоїсь партії", - зазначив політолог. "Тому, швидше за все, це піар, добре продуманий хід збоку оточення Тимошенко. Бо не вірю в те, що СБУ зараз могла би на це піти. Одна справа розгромити якусь міцну фірму, чи піти штурмом на "Нафтогаз". Це вони з радістю роблять. Але для чого їм офіс партії? Тому навряд..."

Нагадаємо, вчора з'явилася інформація від "бютівців", що їхній столичний офіс на Турівський планує захопити СБУ. Пізніше там заявили, що жоден співробітник спецслужби не відвідував офіс партії "Батьківщина". Там мають намір провести всебічне розслідування інциденту і хочуть публічного вибачення за наклеп.

Зараз ви читаєте новину «Політолог: Захоплення офісу БЮТ – це добре продуманий піар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі