середа, 11 січня 2017 19:00

Політолог пояснив скандальний вчинок Савченко

Політолог пояснив скандальний вчинок Савченко
apostrophe.ua

Списками українських полонених народний депутат Надія Савченко хоче повернути обвалені рейтинги. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Фесенко.

"Вона починає на цьому робити піар. Використовувати цю складну проблему у своїх егоїстичних, політичних цілях. Хоче відновити рейтинги, які впали за півроку після її повернення", - зауважив політолог.

Коли Савченко повернулася в Україну (25 травня 2016 року - Gazeta.ua) за неї готові були голосувати на президентських виборах близько 10% українців, нагадав експерт.

"За опитуваннями наприкінці листопада-початку грудня - 2%, у 5 разів. Дуже сильно впали і рейтинги довіри. Вона була лідером за цим показником — їй довіряли близько половини українців. Зараз - трохи більше 20%", - розповів він.

Публікацією списків і звинуваченнями у бездіяльності влади Савченко провокує напругу і конфлікти всередині України, вважає Фесенко.

"А це прямо відповідає інтересам Росії, її спецслужб і бойовиків", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко проектує всі бажання Кремля - екс-комбат

"Якщо вона щиро прагне допомагати вирішенню проблеми, їй треба координувати діяльність із гуманітарною підгрупою Тристоронньої контактної групи у Мінську, українськими представниками і СБУ. А Савченко займається махновщиною, анархією", - сказав політолог.

Оприлюднення прізвищ військовополонених нардепом Надією Савченко може призвести до порушення кримінального провадження. Про це сказав представник офісу омбудсмена Михайло Чаплига.

Якщо є люди, які вважають, що їхнє право на приватність є порушене, то вони можуть звертатися з заявою. Може бути відкрите кримінальне провадження за ст. 182 ККУ – незаконне збирання, зберігання, використання поширення інформації про особу без її згоди. Провадження може бути відкрите слідчим або прокурором лише на підставі заяви.

Зараз ви читаєте новину «Політолог пояснив скандальний вчинок Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі