понеділок, 15 квітня 2019 16:01

Політолог пояснив, чому Порошенко ходив на "Олімпійський"

Політолог пояснив, чому Порошенко ходив на "Олімпійський"
У неділю президент Петро Порошенко з'явився на НСК "Олімпійський". Фото: @poroshenko

Поява президента Петра Порошенка на стадіоні "Олімпійський" була мітингом для мобілізації виборця, а не дебатами. Про це Gazeta.ua сказав політолог Володимир Фесенко.

"На цих виборах відбувається знецінення слова, обіцянок. Можеш зараз казати, що не зустрічаєшся з Медведчуком, звільняєш Семочка. Але все це треба було робити своєчасно. Коли воно під вибори, — на електорат не вплине.

Слова не матимуть вирішального значення перед другим туром. Більше грають вчинки. Прихід президента на "1+1" мав більший вплив на виборця, ніж його виступ на "Олімпійському". Мовляв, не побоявся прийти на "ворожий" телеканал, де йде психологічна атака присутніх. Та й нічого принципово нового від Петра Олексійовича на стадіоні ми не почули.

Слова не матимуть вирішального значення перед другим туром

Це точно не були дебати. Швидше за все, пропагандистське шоу. Подібні мітинги використовують для мобілізації виборця, заклику прийти і проголосувати. Відсутність Зеленського жодним чином не повпливає на його прихильників. Якби він пообіцяв і не прийшов, — інша справа", — каже Володимир Фесенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко чекатиме Зеленського на телеканалі Пінчука

У неділю Петро Порошенко прибув на НСК "Олімпійський" на зустріч із Володимиром Зеленським. Однак той не прийшов.

Зараз ви читаєте новину «Політолог пояснив, чому Порошенко ходив на "Олімпійський"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі