вівторок, 07 липня 2020 17:31

Політолог Голобуцький: "Перемога Пальчевського" претендуватиме на місця у багатьох місцевих радах

Політолог Голобуцький: "Перемога Пальчевського" претендуватиме на місця у багатьох місцевих радах
Політексперт Олексій Голобуцький: "Запит суспільства на "нові обличчя" ніде не дівся". Фото: Еспресо TV

"Перемога Пальчевського" претендуватиме на фракції в більшості місцевих рад.

Таку думку політичний експерт Олексій Голобуцький висловив у своєму дописі на Facebook.

"З наближенням місцевих виборів поступово оформлюється і конфігурація майбутніх місцевих рад. Запит суспільства на "нові обличчя" ніде не дівся навіть після всіх провалів Слуг народу. Днями зареєстрував свою партію Андрій Пальчевський. І вже зрозуміло, що вона претендуватиме на фракції якщо не в усіх регіонах, то в більшості", - пише він.

Голобуцький вважає, що "Перемога Пальчевського" якраз з тих, хто має непогані шанси забрати частину голосів в шаріївців, ОПЗЖ і партії Зеленського.

"Постало питання партструктур, котрі реально матимуть шанс бодай трохи "приземлити" обидві проросійські сили – і ОПЗЖ, і шаріївців. Політична сила Андрія Пальчевського якраз з тих, хто має непогані шанси на це. Для частини цієї групи виборців партія Пальчевського буде м'якшим і прийнятнішим варіантом. Плюс є шанс, що ця партія ще й трохи попасеться на полі Слуг. Цілком ймовірно, що партії Пальчевського вдасться сформувати власні фракції в місцевих радах. Подивимось, як розвиватимуться події ближче до виборів", - резюмував експерт.

Зараз ви читаєте новину «Політолог Голобуцький: "Перемога Пальчевського" претендуватиме на місця у багатьох місцевих радах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі