пʼятниця, 10 жовтня 2008 09:03

Політолог Бондаренко назвав партії, які пройдуть у Раду

Політолог Бондаренко назвав партії, які пройдуть у Раду
Передумов для зриву парламентських виборів немає, можливе лише перенесення дати, що може залежати від відсутності фінансування або неукомлектованності ділянок.

Таку думку висловив політолог, директор Київського інституту проблем управління ім. Горшеніна Кость Бондаренко.

Як повідомляє прес-служба СПУ, політолог повідомив, що, згідно з соціологічним дослідженням, що проводилося у жовтні, у Верховну Раду пройдуть п"ять політичних сил: Блок Юлії Тимошенко (25%), Партія регіонів (23%), блок "Наша Україна", який, швидше за все, називатиметься "Блок Віктора Ющенка "Наша Україна" (7%), Блок Литвина (7%), Комуністична партія України (6%).

На його думку, Партії зелених України і Соцпартії для проходження до парламенту потрібно постаратися під час виборчої кампанії.

За словами Бондаренка, позачергові вибори робляться для того, щоб БЮТ пішов в опозицію. Крім того, він припустив, що на позачергових виборах буде низька явка виборців.

"В цьому випадку буде призначений другий тур, наприклад, за два тижні, тоді явка вже буде неважлива, навіть якщо проголосувати прийде лише 10% населення", - сказав політолог.

Нагадаємо, раніше Президент Ющенко підписав Указ Президента "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України VI скликання і призначення позачергових виборів" N911/2008. Згідно з документом, вибори відбудуться 7 грудня 2008 року, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Політолог Бондаренко назвав партії, які пройдуть у Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі