понеділок, 12 квітня 2021 11:48

"Покращуйте економіку, а не додатки розробляйте" - Разумков раптово розкритикував уряд

"Покращуйте економіку, а не додатки розробляйте" - Разумков раптово розкритикував уряд
Разумков назвав ініціативу Федорова "дивною". Фото: Наталія Шаромова, censor.net

Уряд в першу чергу має зосередитись на поліпшенні економіки. Про це заявив голова Верховної Ради Дмитро Разумков на погоджувальній раді у понеділок, коментуючи заяву міністра цифрової трансформації Михайла Федорова про онлайн-голосування народних депутатів.

"У ЗМІ з'явилася інформація про плани Міністерства цифрової трансформації розробити додаток, який би дозволив забезпечити онлайн-голосування. Було багато дискусій з фракціями, групами. Хтось підтримує, хтось - ні.

Але думаю перш за все треба виходити з того законодавства, яке є. Якщо парламент ухвалить відповідні зміни - ми обов'язково звернемося до профільного міністерства щодо пропозиції про розробку відповідного додатка.

А поки що варто було б сконцентрувати увагу на допрацюванні тих додатків, які є сьогодні. Це перше.

І друге. Ви розумієте, що перш за все для того, щоб поліпшити нашу роботу - треба поліпшити свою. Думаю, що питання не в додатках, а в тому, що Кабінету міністрів в першу чергу треба зосередити свою увагу на поліпшенні життя наших громадян. В економічному плані, соціальному, медичному.

Виглядає трохи дивно, коли сьогодні всі вимушені з серйозними проблемами, особливо в Києві, добиратися до роботи. А ми, як влада, будемо для себе додатки розробляти, для того, щоб зробити своє життя більш зручним. І працювати з дому на дивані. А хтось - і не з дому на дивані", - сказав Разумков.

"Можливо краще сконцентрувати увагу на якомусь додатку, який би допоміг людям заробляти більше, жити краще", - додав спікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раду більше кварцюватимуть. Планують позачергові засідання

Раніше міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив, що для міністрів і народних депутатів розроблять систему голосування за допомогою мобільного застосунку.

"Я маю завдання від президента - зробити голосування й у Кабінеті міністрів, і у Верховній Раді за допомогою спеціального застосунку електронним підписом", - сказав Федоров.

Зараз ви читаєте новину «"Покращуйте економіку, а не додатки розробляйте" - Разумков раптово розкритикував уряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі