середа, 20 жовтня 2021 16:33

Поки маркети відмовляються від продукції Yaro, активісти "накопали" про брата-"слугу" скандальної власниці

Поки маркети відмовляються від продукції Yaro, активісти "накопали" про брата-"слугу" скандальної власниці
В Insgtagram Привалова постила фото з країни-агресора.

Продукцію магазину здорового харчування Yaro, власниця якого Юлія Привалова позувала на фоні Кремля і розповідала українофобські анекдоти, зняли з продажу низка компаній.

Про це розповів блогер Сергій Стерненко у Facebook

Від продажу продукції Yaro відмовились Rozetka, Idealist Coffee Co. Також товари Yaro неможливо замовити на доставку в Епіцентрі та Ашані, а онлайн-супермаркет Cooker повідомив, що призупинив продаж, розповів блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Щастя, здоров'я та йди на х*й" - у соцмережах відреагували на звільнення скандального маркетолога Fozzy Group

Юлія Привалова - сестра народного депутата Володимира Козака від "Слуги народу", нагадала громадська організація Центр протидії корупції.

"Привалова є сестрою нардепа від "Слуги народу" Володимира Козака та донькою мера Сокирян Василя Козака.

Ми вже писали, що Козак-старший систематично приховує корпоративні права на фірму, яка належать його родині.

Брат Привалової має цікаву декларацію. Кілька років тому його дружина стала власницею 100-метрової квартири в Києві за 300 тис. грн. А два роки тому його дружина придбала Mercedes-Benz GL 350 2013 року за 100 тис. грн. Цікаво, де такі ціни?

Та ж дружина Козака отримала понад 4 млн грн доходу за рік, але не відмовилась від соцвиплат в 7,7 тисяч грн. Копієчка до копієчки", - пише ЦПК.

У центрі Києва Привалова має два кафе - YARO Healthy Point і YARO Healthy Cafe Lipki, повідомляв 24 канал.

Юлія Привалова в Instagram опублікувала фото з Червоної площі в Москві, у коментарях розповіла антиукраїнський анекдот про "бандерівців". Позувала на тлі Кремля з чоловіком Данилом Приваловим - сином покійного мера Харкова Геннадія Кернеса.

Згодом Привалова заявила, що "ситуацію вирвали з контексту".

Зараз ви читаєте новину «Поки маркети відмовляються від продукції Yaro, активісти "накопали" про брата-"слугу" скандальної власниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі