неділя, 15 грудня 2019 19:08

Показали розмову Зеленського із російськими пропагандистами

Показали розмову Зеленського із російськими пропагандистами
Пропагандисти поговорили із Зеленським у коридорі. Фото: ТСН

15 грудня російське телебачення показало розмову президента України Володимира Зеленського з представниками телеканалу "Росія 1".

Розмова відбулася під час саміту "нормандської четвірки" в Парижі. Знімальна група зустріла Зеленського в кулуарах саміту і запитала про враження від першої зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним, повідомляє DW.

"Перша зустріч особиста. Поговорили, піднімали важливі питання. Зараз всі втомилися - хочемо повечеряти. Я вважаю, що це правильний початок, в принципі, для зустрічей такого формату", - сказав Зеленський.

"У нас є можливість домогтися важливого результату - кінця війни в Україні, кінця війни в нашій країні. Я хочу... По-перше, через чотири місяці буде ще зустріч, тому що багато питань - за один раз все не вирішити. І дійсно - різні погляди на різні питання", - сказав Зеленський

Найважливішим він вважає початок спілкування між сторонами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російських пропагандистів не пустили в Україну

"Мінськ, як то кажуть, Мінськом, але час йде, час змінюється. У нас інші трошки погляди. Я вважаю, що, в принципі, в нашій країні видніше, тому що це наша країна і ми дуже добре знаємо людей, які живуть на окупованих територіях. Я вважаю, що головне те, що ми всі почали спілкуватися. І це найголовніше ", - сказав президент України.

Пропагандисти назвали розмову "першим нормальним повноцінним спілкуванням" українського президента з російськими ЗМІ за останні 6 років.

Знімальну групу телеканалу Міноборони Росії "Звєзда", що прилетіла до Києва, можуть притягти до адміністративної відповідальності за проведення незаконної зйомки під час перетину кордону. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

Зараз ви читаєте новину «Показали розмову Зеленського із російськими пропагандистами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі