середа, 23 квітня 2008 08:44

Погребінський: "Парламентська комісія з Конституції - стратегічна лінія Тимошенко"

У питанні створення парламентської комісії з внесення змін до Конституції Юлія Тимошенко йтиме до кінця, вважає директор Центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребінський.

На його думку, Віктор Ющенко вже зробив все можливе для того, щоб налаштувати проти себе уряд.

Погребінський відзначає, що Тимошенко довгий час відмовчувалася, поки не зрозуміла, що працювати президент їй не дасть все одно, і після цього почала відповідати.

"Що стосується питання про створення комісії для внесення змін до Конституції, це вже не просто відповідь "сам дурень", а стратегічна лінія, яка обрана і підтримана не тільки Партією регіонів, але і частиною НУНС. Тому мені здається, що від цього вже не відступлять", - говорить експерт. Він також переконаний, що не допоможуть ніякі розмови про те, що у президента є свій варіант змін в Основний закон.

Погребінський також висловив упевненість в тому, що сенс змін Конституції (варіант президента) - забезпечення необхідних важелів для його перемоги на президентських виборах.

На питання, чи БЮТ наполягатиме на створенні парламентської комісії з внесення змін до Конституції, знаючи, що це може спровокувати розвал коаліції, експерт відповів, що коаліція вже зараз знаходиться в кризовому стані, і це той випадок, коли ніхто не хоче заявити про розрив першим.

За матеріалами: АМІ Новості-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Погребінський: "Парламентська комісія з Конституції - стратегічна лінія Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі