понеділок, 15 вересня 2008 15:34

Погоджувальна рада: напружений Кириленко і радісна Герман (ФОТО)
10

Основною темою сьогоднішнього засідання погоджувальної ради стало питання формування нової коаліції в парламенті. Фото: Ліга.

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк попросив парламентаріїв прискорити цей процес, оскільки вже завтра о 10 ранку нардепи відвідають "церемонію прощання" з коаліцією демократичних сил.

Яценюк підкреслив, що у нього складається враження про те, що в українському політикумі "нічого не відбувається, що у нас зараз немає політичної кризи".

Глава парламенту також відзначив, що незалежно від того, як розвиватимуться події, і чи буде у Верховній Раді створено нову коаліцію протягом 30 днів з того ж моменту, коли зроблено оголошення про припинення діяльності старої, парламент залишається правомочним і дієздатним.

За словами лідера фракції НУНС Вячеслава Кириленко, "Наша Україна" прогнозує створення коаліції БЮТ, Партії регіонів і КПУ і в зв"язку з цим готується до переходу в парламентську опозицію, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Погоджувальна рада: напружений Кириленко і радісна Герман (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі