субота, 20 вересня 2008 16:58

Події 2 вересня мають згуртувати членів Нашої України - Ющенко

"Наша Україна" не отримувала від БЮТ жодної пропозиції щодо створення нового складу коаліції.

Про це заявив Президент України Віктор Ющенко сьогодні в інтерв"ю журналістам в перерві засідання Політради "Народного Союзу Наша Україна".

"Переговори не ведуться", - сказав він.

В.Ющенко повідомив, що у понеділок декілька робочих груп від "Нашої України" проведуть переговори з усіма політичними силам щодо формування нового складу коаліції.

За словами Президента, на сьогодні існує думка, що "Наша Україна" "вибачить це плюндрування демократії, яке почалося 2 вересня". При цьому глава держави наголосив, що сьогодні під час засідання Політради він закликав членів "Нашої України" "триматись на принципах без торгів" і чітко засвідчити, що "це є наші цінності, які ми здавати не будемо".

В.Ющенко переконаний, що події, які відбулися 2 вересня, мають згуртувати членів "Нашої України" і привести їх до єдиного політичного проекту, який буде називатися "Наша Україна".

"З цим політичним проектом ми повинні провести переговорну кампанію, треба говорити про вибори – виборчу кампанію. Ми говоримо зараз про відтворення єдиного проекту "Наша Україна", лідером якого є Президент України", - сказав він.

Як повідомлялося, 2 вересня депутати БЮТ разом з депутатами з Партії регіонів і КПУ прийняли законопроекти, які, зокрема, обмежують владу Президента, і не проголосували за резолюцію НУ-НС щодо Грузії, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Події 2 вересня мають згуртувати членів Нашої України - Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі