Ексклюзиви
понеділок, 05 грудня 2011 16:32

Податкова завершує слідство у справі щодо ЄЕСУ і поновить допити Тимошенко

Податкова завершує слідство у справі щодо ЄЕСУ і поновить допити Тимошенко

Державна податкова служба України завершує слідство у кримінальній справі за обвинуваченням екс-прем'єра Юлії Тимошенко у справі щодо ЄЕСУ.

"Головним слідчим управлінням Державної податкової служби України завершується слідство у кримінальній справі за обвинуваченням Тимошенко Ю.В. в організації приховування валютної виручки у сумі понад 165 мільйонів доларів США, розкрадання бюджетних коштів та ухилення від сплати податків на загальну суму більше 47 мільйонів гривень шляхом запровадження фінансової схеми щодо розрахунків за товарно-матеріальні цінності корпорацією "Єдині Енергетичні системи України" та приховування доходів з використанням офшорних компаній", - йдеться у повідомленні Державної податкової служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Допити Тимошенко у камері порівняли із часами середньовіччя

У повідомленні також наголошується, що з 5 грудня слідчі у приміщенні СІЗО продовжать ознайомлювати Тимошенко з матеріалами справи.

"У зв'язку з тим, що Тимошенко Ю.В. та її захистом заявлено клопотання про надання для ознайомлення матеріалів проведених у справі судових експертиз та враховуючи відсутність медичних протипоказань щодо проведення слідчих дій із Тимошенко Ю.В., викладених у висновку комісії провідних фахівців у галузі медицини, починаючи з 05.12.11 слідчі податкової міліції будуть надавати обвинуваченій у приміщенні Київського СІЗО для ознайомлення відповідні матеріали судових експертиз", - підкреслили у податковій.

Зараз ви читаєте новину «Податкова завершує слідство у справі щодо ЄЕСУ і поновить допити Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути