вівторок, 06 листопада 2018 15:29

"Починаємо нову гру" - соцмережі обсмоктують заяву Луценка

Автор: glavcom.ua
  Юрій Луценко очолює ГПУ з 12 травня 2016 року
Юрій Луценко очолює ГПУ з 12 травня 2016 року

Сьогодні генпрокурор Юрій Луценко оголосив, що йде з посади. Таке рішення він прийняв через спекуляції політиків навколо смерті активістки Катерини Гандзюк.

Луценко пояснив, що його обурив намір нардепів створити слідчу комісію ще до завершення справи слідчими органами, а також витік інформації про одну з версій вбивства активістки.

Думки політиків та експертів щодо такої заяви розділилися. Одні вважають, що це піар-хід, щоб переконати людей, що генпрокурор і вся система працюють. Інші - що так Луценко намагається відійти від команди президента і почати автономну політичну діяльність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи не підтримали відставку Луценка

Юрій Луценко очолює Генеральну прокуратуру з 12 травня 2016-го. Тоді заявляв, що пробуде на посаді 1,5 року. Влітку 2017-го сказав, що має намір добитися результатів у справах президента-втікача Віктора Януковича та Одеського припортового заводу. Тоді ж заявив, що не планує очолювати партію.

Нещодавно риторика Луценка кардинально змінилася - він заявив, що планує йти на вибори до Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «"Починаємо нову гру" - соцмережі обсмоктують заяву Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі