пʼятниця, 26 жовтня 2007 14:53

Побили і порізали політтехнолога Блоку Литвина

Побили і порізали політтехнолога Блоку Литвина
В п"ятницю вранці в Києві, в районі вулиці Кіквідзе, було здійснено замах на одного з політтехнологів Блоку Литвина Олега Шеремета, пише газета "Хрещатик".

Об 11.00 Шеремет вийшов з будинку до машини, щоб відправитися на зустріч до Бориспільської районної державної адміністрації, де в цей час його чекали голова району, жителі села Велика Олександрівка і представники компанії "Нелора-ленд".

"Біля машини на Шеремета напали двоє невідомих, які нанесли йому декілька ножових поранень і ударів бітами. Не дивлячись на це, потерпілий зміг доїхати до місця зустрічі і там йому викликали швидку", - наголошується в статті.

За інформацією "Хрещатика".Шеремет є комерційним директором земельно-ресурсного клірингового центру і займається юридичною підтримкою жителів села В.Олександрівка з продажу земельних паїв. Сьогодні повинна була пройти зустріч з представниками компанії, яка хотіла викупити ці паї.

Також Шеремет на позачергових виборах у Верховну Раду керував групою американських політтехнологів на чолі з Гері Келнером, які консультували Блок Литвина.

Як повідомив заступник голови Народної партії, кандидат в народні депутати від Блоку Литвина Олег Зарубінський, "замах пов"язаний із земельними справами пана Шеремета".

"Наскільки мені відомо, у Олега Шеремета виникли серйозні проблеми з комерційними структурами, які крали землю у селян. Навіть були судові процеси з ними", - заявив Зарубінський.

Зараз ви читаєте новину «Побили і порізали політтехнолога Блоку Литвина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі