понеділок, 19 листопада 2007 09:54

Плющ відкрито виступив за коаліцію з "Регіонами"

Секретар Ради безпеки й оборони Іван Плющ, обраний депутатом від блоку НУ-НС, відкрито виступає "проти політреформи, закону про Кабмін і імперативний мандат і за коаліцію з Партією регіонів".

Про це він заявив у минулу п"ятницю, представляючи в.о. голови Волинської облдержадміністрації Миколу Романюка, пише "Комерсант-Україна".

"Народ вибрав три політичні сили, і його рішення потрібно виконувати. Перед нами стоїть дві задачі: демократична коаліція і політична стабільність", - цитує видання Плюща.

"Якщо в парламенті не буде 300 голосів, виходить, не буде і політичної стабільності. Тому потрібно створювати коаліцію, яка була б прообразом коаліції національної єдності", - заявив глава Радбезу.

Як зазначає видання, на категоричну незгоду голови Волинського облради Анатолія Грицюка (БЮТ) з тим, що "228 депутатів недостатньо для рішення державних питань", Плющ відповів:

"Так у цьому ж і демократія. Ви вважаєте, що досить, а я вважаю, що ні".


За матеріалами: "Комерсант-Україна", Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Плющ відкрито виступив за коаліцію з "Регіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі