середа, 11 червня 2008 12:33

Плющ не збирається рятувати коаліцію

Плющ не збирається рятувати коаліцію
Народний депутат фракції блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Іван Плющ як і раніше не має наміру вступати в коаліцію демократичних сил (БЮТ і НУ-НС).

"Позиція моя не змінюється", - сказав Плющ в інтерв"ю агентству "Інтерфакс-Україна" в середу в Києві.

Депутат відзначив, що він відразу говорив про суть цієї коаліції, про її потенційні можливості і ті "досягнення", які вона демонструватиме. "Я все це передбачав і, на превеликий жаль, я не помилився", - підкреслив Плющ.

За його словами, не можна розвивати країну тій або іншій політичній силі, якою б вона не була.

"Одні позиціонують себе як демократи, здатні будувати країну. А інші - що, гірше?", - дивується Плющ.

Плющ був обраний у Верховну Раду 6-го скликання за списком блоку "Наша Україна - Народна самооборона". До цього, з 12 травня 2007 року очолював Раду національної безпеки і оборони.

Після початку роботи парламенту Плющ відмовився писати заяву про вступ до коаліції у складі БЮТ і НУ-НС, але залишився у фракції "Наша Україна - Народна самооборона".

Недавно депутат фракції БЮТ Ігор Рибаков і депутат фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Юрій Бут заявили про свій вихід з коаліції.

У коаліцію в парламенті України раніше входили 227 депутатів при кваліфікованій більшості в 226 голосів. Конституційний склад Ради - 450 депутатів. У опозиційну фракцію Партії регіонів входять 175 парламентаріїв.
Зараз ви читаєте новину «Плющ не збирається рятувати коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі