четвер, 15 листопада 2007 13:19

Плющ і заступник генпрокурора стали депутатами незаконно

Центральна виборча комісія зареєструвала народними депутатами обраних за списком "Нашої України – Народної самооборони" секретаря РНБО Івана Плюща та заступника генпрокурора Віктора Шемчука без наявності належної документації.

Про це повідомляють джерела "Української правди" у Центрвиборчкомі.

Джерела наголошують, що реєстрація двох нашоукраїнців є незаконною, оскільки немає указу президента про звільнення Плюща з посади секретаря РНБО та розпорядження генпрокурора про звільнення Шемчука з посади заступника генпрокурора – прокурора Криму.

За словами співрозмовників, вимоги законодавства передбачають, що на момент реєстрації депутатом кандидат має подати документи, що підтверджують його звільнення з попереднього місця роботи та матеріально завірену виписку з трудової книжки, яка підтверджує цей факт.

Джерела стверджують, що у пакетах документів на реєстрацію Плюща та Шемчука відсутня інформація про їхнє звільнення з попередніх місць роботи.

Крім того співрозмовники повідомили, що голова Нацбанку України Володимир Стельмах не подавав документів на реєстрацію його народним депутатом від блоку "НУ-НС".

У четвер ЦВК зареєструвала 179 депутатів: з них 175 – від Партії регіонів, 3 – від "НУ-НС" та 1 від Компартії.

Зараз ви читаєте новину «Плющ і заступник генпрокурора стали депутатами незаконно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі