вівторок, 12 червня 2018 13:02

Племінниця міністра-безхатька обзавелася елітними квартирами і Lexus

Племінниця міністра юстиції Павла Петренка Божена Клічук після його призначення стала власницею двох квартир у елітних житлових комплексах на Печерську і автомобіля Lexus NX200.

Про це повідомляють журналісти телепрограми "Наші гроші з Денисом Бігусом"

у 2015-2016 роках Клічук придбала активи, нинішня ринкова вартість яких становить приблизно 7 млн грн. Власних доходів на подібні придбання не було. На той час дівчина була студенткою і працювала лише молодшим економістом та помічником бухгалтера.

Автор: bihus.info
 

Обидві квартири дівчина придбала 2015-го. Це двокімнатні апартаменти 85 кв. м у київському ЖК "Панорама" на вул. Євгена Коновальця, 44А. Аналогічні нині коштують близько 3,5 млн грн. А також двокімнатна квартира у 65 квадратів у будинку по вул. Євгена Коновальця, 36-В. Їхня орієнтовна вартість нині - 2,5 млн грн.

Автор: bihus.info
 

У жодній з двох записаних на неї квартир дівчина не мешкає. А проживає у третій, материній, - на бульварі Шевченка.

Менш ніж за рік після двох дорогих покупок, у вересні 2016-го, студентка стала власницею нового престижного автомобіля Lexus NX200. В автосалоні такий коштує більше мільйона гривень.

Автор: bihus.info
 

Мати Клічук - Оксана Петренко - раніше входила до складу бізнесових структур свого брата - міністра Петренка. Нині вона працює викладачем у Чернівецькому національному університеті ім. Федьковича. Батько - лікар. Офіційні сукупні доходи батьків за останні два з половиною роки не дозволили б придбати навіть автомобіль Lexus.

За словами самої Божени Клічук, їй допомагала вся родина.

Мати Божени - сестра міністра юстиції Оксана Петренко - озвучила одразу кілька версій походження майна доньки: подарунок бабусі, спадок від дідуся, який помер 10 років тому, і допомога від дядька-підприємця по батьковій лінії - Романа Клічука.

Сам Роман Клічук розповів, що допомагає племінниці фінансово з навчанням та подорожами, але не сумами, яких вистачило б на нерухомість та авто.

Павло Петренко також спростував свою участь в придбаннях племінниці. При цьому він підтвердив, що у травні мав спільний відпочинок з нею у Туреччині і заплатив за нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер висміяв "репресованого" Добкіна з королівськими креветками і сигарою

Журналісти виявили у депутата фракції "Блок Петра Порошенка" Олександра Грановського квартиру навпроти Адміністрації президента, маєток в Конча-Заспі та 8 елітних авто, записаних на незаможних людей.

Зараз ви читаєте новину «Племінниця міністра-безхатька обзавелася елітними квартирами і Lexus». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі