середа, 14 лютого 2018 11:20

"Плакав і сміявся" - Князєв розповів про реалії роботи поліції

"Плакав і сміявся" - Князєв розповів про реалії роботи поліції
"Хтось не здатен встати з ліжка о п'ятій ранку", - генерал Сергій Князєв розповів про реалії роботи поліції. Фото: Тарас ПОДОЛЯН

Значного відтоку кадрів у Національній поліції нема.

Про це в інтерв'ю Gazeta.ua розповів голова відомства, генерал Сергій Князєв.

"А що деякі люди не змогли себе реалізувати - є різні причини. Хтось не здатен встати з ліжка о п'ятій ранку. Хтось не може вийти на нічне чергування, комусь дали по зубах. Не ждуть нас на викликах із квітами. А зустрічають прокльонами, матюками, табуретками, баняками, макогонами - у кого що під руками. Або слізьми - ой, біда. Молодий поліцейський, навіть фізично міцний, морально може зламатися. Поліція, на жаль, змушує вибирати - або сім'я, або робота. Коли підписував наказ про закінчення робочого дня о 17:45, і плакав, і сміявся. Це ж нісенітниця. Соромно", - сказав він.

"Але ви ж мене запитаєте - чому не розкрито, чому не розслідувано, чому злочинець не спійманий. Не можна ловити злочинця з 9:00 до 17:45", - додав Князєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний поліцейський назвав чотири найпроблемніші області

"Поліція - це передовий і найбільший загін правоохоронної системи. Ще є адвокатура, прокуратура, суди, пенітенціарна система, виконавча служба. Це один блок. Коли частина цього блоку занадто швидко біжить - це не дуже добре. Бо інші неминуче відстають. А суспільство оцінює за кінцевим результатом. Ну, спіймали ви бандита. А чи покарали його? А чи покарання адекватне до скоєного правопорушення?" - сказав посадовець.

Повний текст інтерв'ю з Сергієм Князєвим читайте ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «"Плакав і сміявся" - Князєв розповів про реалії роботи поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі