Ексклюзиви
четвер, 04 жовтня 2007 14:31

Після зустрічі з Ющенком Луценко не відмовився від коаліції з БЮТ

Член блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Тарас Стецьків наголосив, що НУ-НС виконуватиме свої зобов"язання і створюватиме коаліцію виключно з БЮТ. За його словами, цієї ж позиції дотримується і лідер блоку НУ-НС Юрій Луценко, який сьогодні зустрічався з Президентом Віктором Ющенко.

При цьому він зазначив, що переговори з Партію регіонів можуть бути проведені, але винятково щодо питання їх діяльності в статусі парламентської опозиції. "Ці переговори можуть бути, але точно не сьогодні", - сказав Стецьків.

Представник Партії регіонів Раїса Богатирьова повідомила, що є попередня домовленість про зустріч сьогодні у другій половині дня з представниками НУ-НС, а також Партія регіонів вийшла з пропозицією щодо зустрічі з БЮТ, і сьогодні до кінця вечора у БЮТ обіцяли призначити час такої зустрічі.

При цьому ще один представник ПР Сергій Льовочкін сьогодні повідомив, що переговори між Партією регіонів і НУ-НС щодо створення широкої коаліції вже ведуться, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Після зустрічі з Ющенком Луценко не відмовився від коаліції з БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути