пʼятниця, 28 березня 2008 08:52

Після зустрічі з прем"єром Ющенко перевірить протиповітряну оборону Києва

Президент України Віктор Ющенко сьогодні зустрінеться з прем`єр-міністром Польщі Дональдом Туском і відвідає 40-у бригаду тактичної авіації повітряного командування "Центр" Повітряних Збройних Сил України.

Як повідомляє прес-служба глави держави, зустріч з Туском відбудеться в рамках його офіційного візиту до України. За підсумками зустрічі заплановано підписання Міжурядової угоди про правила місцевого прикордонного руху.

Планується, що сторони також обговорять питання двосторонньої співпраці, у тому числі економічні питання та підготовку до проведення в державах фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Крім того, сьгодні Президент України здійснить робочу поїздку до Київської області, у рамках якої в м. Васильків відвідає 40-у бригаду тактичної авіації повітряного командування "Центр" Повітряних Збройних Сил України.

Ющенко ознайомиться з організацією протиповітряної оборони столиці, завданнями та функціонуванням бойового чергування і щоденною роботою особового складу бригади.

Президент також огляне зразки бойової техніки, у тому числі, новітні технології українського виробництва.

Зараз ви читаєте новину «Після зустрічі з прем"єром Ющенко перевірить протиповітряну оборону Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі