четвер, 05 лютого 2009 11:35

Після виступу Тимошенко у Раді творилась містика

Після виступу Тимошенко у Раді творилась містика

Партія регіонів заблокувала трибуну Ради після виступу прем"єрки Юлії Тимошенко. Першими на виступ для запитань прем"єру встигли записатися бютівці і комуністи, що обурило "регіоналів". Як виявилося, система "Рада" зафіксувала тільки депутатів від фракції БЮТ та НУ-НС.

"Регіонали" підбігли до трибуни, де в цей час стояла Тимошенко. Прем"єрка швиденько повернулася в урядову ложу. До трибуни підтяглися і бютівці.

Литвин запропонував перезаписатися на запитання до прем"єра і покликав до себе голову регламентного комітету Олександра Єфремова аби він був біля нього і слідкував за тим, як відбувається перезапис.

"Певно Фірташ карточку забрав!"

"Я вас прошу давайте перезапустимось", - сказав Литвин.

Між нардепами біля трибуни почалася легка штовханина. Після того, як Литвин кілька разів озвучив своє прохання, нардепи повернулися на свої місця. Тимошенко знову вийшла до трибуни.

Проте, коли "регіонал" Микола Азаров спробував поставити їй своє запитання, у нього не спрацював мікрофон. На що Литвин сказав: "Карточка не працює. Зачекайте 5 хвилин, бо завис комп"ютер. Якісь неполадки з мікрофоном".

Литвин запропонував Тимошенко повернутися на своє місце. Після чого бютівець Володимир Бондаренко вигукнув: "Певно Фірташ карточку забрав!".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Після виступу Тимошенко у Раді творилась містика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі