Ексклюзиви
четвер, 16 жовтня 2008 10:11

Після смерті Шуби почнеться жорсткий дерибан землі зі стріляниною - Бондаренко

Низка високопоставлених співробітників Генпрокуратури сумніваються у випадковості загибелі прокурора Дніпропетровської області Володимира Шуби.

"Він був дуже життєлюбний і обережний. Не вірю, що міг так по безглуздо загинути. Як не вірю і у випадкову загибель Євгенія Кушнарьова", - сказав один з прокурорських генералів, пише Сегодня.

На думку співбесідника видання, Шубу могли прибрати ті, хто не хотів його подальшого просування по службі, а саме, — щоб він став Генпрокурором України. Є інформація (зрозуміло, офіційно не підтверджена), що Володимира Васильовича посилено просували на цю посаду люди, наближені до нинішнього прем"єр-міністра Юлії Тимошенко.

До своєї загибелі Володимир Шуба мав беззаперечний авторитет в області. "Без його дозволу, образно кажучи, ніхто в системі правоохронців Дніпропетровщини і чхнути не міг", — заявило джерело газети у правоохоронних органах. Не менш значуща його фігура була і у сфері вирішення питань щодо власності.

Політолог Кость Бондаренко говорить, що смерть Шуби виглядає підозріло. "У нього було немало недоброзичливців. Він був безумовним господарем міста. Без його схвалення не могло вирішитись жодне серйозне питання. Наприклад, щодо тієї ж землі, з покупки власності. І він ні губернатора не боявся, ні мера, ні місцевих олігархів", — додає він.

Останнім часом Шуба запам"ятався заперечуванням відведень землі у Дніпропетровську. Причому, як правило, жертвами заперечування ставали депутати від БЮТ, пише газета.

Дніпропетровський журналіст Владислав Романов не виключає, що після його смерті почнеться новий розподіл власності, причому достатньо жорсткий. Із стріляниною. "Не випадково саме зараз цей постріл прозвучав, коли увага привернута до перевиборів у Києві ", — говорить він.
Зараз ви читаєте новину «Після смерті Шуби почнеться жорсткий дерибан землі зі стріляниною - Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути