середа, 16 квітня 2014 21:00

Після смертей на Майдані народ не дасть себе обкрадати - екс-мер Коряк

Після смертей на Майдані народ не дасть себе обкрадати - екс-мер Коряк
Фото: news.pn

Сьогодні, як ніколи, треба казати правду не шматочками, а повністю. Але влада мовчить. Починає лукавити. Та після смертей на Майдані народ вже не дасть себе обкрадати. Розірвуть цю владу на шмаття. Про це у своєму блозі на Gazeta.ua пише Василь Коряк, громадський активіст, екс-мер міста Лубни на Полтавщині.

Він вважає, що зростання цін може стати вироком для оновленої держави.

- Коли опозиціонери йшли до влади, казали: знають, що робити. А зараз бачимо, що не справляються з цінами. Тарифи на газ упродовж чотирьох років піднімуться на 120%. Чи не опозиція кричала: "Де наш вітчизняний газ? Хто на ньому заробляє, які олігархи? Ми розберемося і покажемо!". Чому ж ми не знаємо, де чия свердловина? І чому мені як громадянину щодня не звітують по радіо чи телебаченню, скільки сьогодні добули газу і куди він пішов. А це не таємниці, бо газ — державне майно.

Коряк пропонує реприватизувати обленерго.

- Ці приватні структури нагрівають нормальні гроші. Закуповують електроенергію по 18 копійок за кіловат. А людям продають по 30 копійок, фірмам по 60-70. При цьому виправдовуються, що мають багато затрат на підтримання стану підприємства. Які затрати? Обленерго - це бетонний стовп та алюмінієвий провід. У що там вкладати гроші? Зробити стовп бетоннішим, а алюміній алюмінієвішим?

Василь Коряк пише, що влада має навести порядок із вугільними шахтами в Донецьку та Луганську. Відверто розповідати людям про вугільні махінації і політиків, які стоять за ними. Тоді на Сході України народ розбереться - хто насправді їхній ворог.

Нагадаємо, тарифи на газ для населення з 1 травня зростуть на 50%. Підвищення цін на газ і тепло триватиме 4 роки, в загальному обсягу на 120%. Через різке падіння гривні у квітні подорожчав бензин, імпортні товари, громадський транспорт.

Зараз ви читаєте новину «Після смертей на Майдані народ не дасть себе обкрадати - екс-мер Коряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі