середа, 16 липня 2008 17:05

Після слів Тимошенко Вінський схопився за голову, а Луценко розсміявся(ФОТО)
6

Перед засіданням уряду міністрам розклали на крісла запаковані темно-сині футболки із символікою Національного олімпійського комітету. На кожному зверху - наклейка з відповідним прізвищем.
Під час засідання Юлія Тимошенко заявила, що уряд планує збільшити в півтора рази мінімальну пенсію з 1 липня за рахунок резервів Пенсійного фонду. В цілому додаткові надбавки до пенсії отримають понад 10 мільйонів пенсіонерів, запевнила прем"єр. Прем`єр-міністр також похвалилась, що за наслідками першої декади липня в більшості областей України відзначено дефляцію.

Вона повідомила, що тривогу викликають дві позиції – ціни на м`ясо птиці та можливе підвищення ціни на хліб. Тому вона ще раз зазначила, що ціна на м`ясо птиці зростає внаслідок монопольної змови виробників продукції. Також стурбованість у прем`єра викликає "метушня" навколо підприємств ВАТ "Хліб Києва", який планує підвищення ціни на хліб.

Тимошенко зазначила, що в липні буде зроблено ще один крок для подолання інфляційних процесів.

Також уряд сьогодні на засіданні схвалив законопроект "Про загальнодержавну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2008-2012 роки".

За словами міністра з питань житлово-комунального господарства Олексія Кучеренка, обсяг фінансування програми з бюджету становитиме по одному мільярду гривень щорічно, а загалом за рахунок залучення кредитів планується для реалізації програми за 4 роки використати 40 млрд. грн.

Кучеренко зазначив, що програма реформування ЖКГ передбачає вдосконалення тарифної політики.

Фото УНІАН

"Газета по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «Після слів Тимошенко Вінський схопився за голову, а Луценко розсміявся(ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі