четвер, 17 вересня 2020 10:03

Після корупційного скандалу зі "слугою" Зеленський пригрозив: "Буде дуже боляче"

Після корупційного скандалу зі "слугою" Зеленський пригрозив: "Буде дуже боляче"
Зеленський зробив заяву на 2 добу після того, як НАБУ опублікувало матеріали про нардепа-"слугу народу". Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявляє, що коли його політична команда йшла на вибори, то обіцяли народу, що старі корумповані часи закінчаться. Про це він написав у Facebook у четвер.

"Коли ми йшли на вибори, ми обіцяли народу, що старі корумповані часи закінчаться. Що винятків не буде, особливих нема, виправдання не приймаються. Забули? Так швидко? Чому досі хтось вважає, що він особисто може спробувати стати "винятком" з цієї обіцянки та поводитися настільки зухвало? Хочу, щоб усі посадовці, всі депутати уважно ще раз подивилися на себе, на свої справи й затямили – за хабарництво буде дуже боляче", - заявив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Венедіктова призначила своїм заступником юриста Медведчука

Президент "сподівається на те, що НАБУ, Спеціалізована антикорупційна прокуратура й Офіс генерального прокурора все ж таки почують суспільство і працюватимуть значно швидше й продуктивніше для того, щоб викривати діяльність усіх шукачів вигод у владі".

"Не раз на місяць демонструвати нам гучну справу, а системно, день у день, максимально напружуючи свої можливості, показувати результат. Конкретний. Чи ні? Чи ми забагато хочемо? Це ж не робота задля реклами чи піару. Не просто відео, скандал, а потім – тиша. Це ж про вироки – про ті самі посадки, про які в нас запитують люди у кожному місті. А тому – більше правоохоронної конкретики. Більше показових "посадок". Просто сьогодні. Бо час на справедливість дуже швидко спливає", - заявив Зеленський.

15 вересня НАБУ опублікувало відеоматеріали про передачу хабаря нардепу від "Слуги народу" Олександру Юрченку.

У НАБУ підготували проєкт підозри "слузі", але не можуть його вручити нардепу без підпису генпрокурорки Ірини Венедіктової. Вона заявила, що недостатньо обставин.

Зараз ви читаєте новину «Після корупційного скандалу зі "слугою" Зеленський пригрозив: "Буде дуже боляче"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі