пʼятниця, 25 травня 2007 21:59

Піскуна поновили на посаді генпрокурора

Святослав Піскун заявляє, що встановлений на посаді Генпрокурора рішення Солом"янського суду.

"Це відбулося рішенням Солом"янського суду. Скасовані укази про моє звільнення як незаконні", заявив Піскун на вході до Генпрокуратури.

"Це означає, що я поновлений на посаді. Я отримав провадження, ухвала у мене на руках, я виконую обов"язки генпрокурора. В Генеральній прокуратурі - один генпрокурор, його прізвище Піскун", додав він.

Також за його словами, ухвалою суду скасовано ухвалу про призначення виконувачем обов"язків генпрокурора Віктора Шемчука.

"Суд перший нами виграно. Ми продовжуємо роботу в нормальному режимі", - заявив Піскун.

За його словами, норма про сумісництво "на генпрокурора не розповсюджується".

При цьому Піскун нагадав про рішення Вищої ради юстиції про його незаконне звільнення і звернення до президента з проханням скасувати свій указ.

"Рішення Вищої ради юстиції є негайним до виконання", - наголосив Піскун.

На питання, коли він оскаржив указ президента, Піскун відповів, що це зробив депутат від Партії регіонів Владислав Забарський.

Крім того Піскун повідомив, що "Беркут" навколо будівлі Генпрокуратури "зніматися не буде, бо в нас є угода про охорону", пише Українська правда.

Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Піскуна поновили на посаді генпрокурора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі