четвер, 07 лютого 2008 08:18

Піскун передумав шукати зловживання у "РосУкрЕнерго"

Депутат Верховної Ради Святослав Піскун (фракція Партії регіонів) 6 лютого відкликав проект постанови, який пропонував створити тимчасову слідчу комісію Верховної Ради з питань розслідування фактів зловживань при поставках природного газу на територію України компанією "РосУкрЕнерго" та іншими комерційними установами-посередниками.

Про це йдеться на сайті Ради.

4 лютого в Раді був зареєстрований проект постанови N 1488 Святослава Піскуна, яким парламенту пропонувалося створити тимчасову слідчу комісію Верховної Ради з питань розслідування фактів зловживань при поставках природного газу на територію України компанією "РосУкрЕнерго" та іншими комерційними установами-посередниками.

Компанія "РосУкрЕнерго" - ексклюзивний постачальник газу в Україну, вона реалізує його українським споживачам через "Укргаз-Енерго".

50% "РосУкрЕнерго" належать російському газовому монополісту компанії "Газпром", 45% -українському бізнесмену Дмитру Фірташу, 5% - Іванові Фурсину, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Піскун передумав шукати зловживання у "РосУкрЕнерго"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі