пʼятниця, 22 січня 2021 17:55

"Пішов у політику і не заробляє" - дружина "слуги" Скічка

"Пішов у політику і не заробляє" - дружина "слуги" Скічка
Олександр Скічко одружився із Єлизаветою Юрушевою у 2017 році.

Колишній телеведучий Олександр Скічко після того, як став народним депутатом, перестав заробляти. Про це розповіла його дружина, підприємиця, керуюча готелями Fairmont Grand Hotel Kyiv і "Рів'єра" Єлизавета Юрушева.

"Сашко раніше був повністю матеріально незалежний від мене. Він був успішним артистом і добре заробляв. Коли він пішов у політику, став залежним від мене фінансово. Він не заробляє", - сказала дружина депутата в інтерв'ю Наталії Влащенко, повідомляє Табло ID.

"Для нього це був переламний момент. Ми довго говорили про це. Він свідомо пішов на те, що його утримуватиме дружина".

Юрушева розповіла, що в її чоловіка заробітна плата близько 40 тис. грн, 20 тис. вони платять за приватний садок доньки Тати. До того ж син Лізи від 1-го шлюбу навчається в Англії.

Про політичну кар'єру Скічка вона сказала:

"Це була його особиста амбіція та бажання. Я його підтримувала, бо сама я стала менеджером готелю всього лише у 22 роки. Тоді якраз була криза, і мені було складно. Якщо людина здібна, якщо вона хоче і в неї є мотивація. Саша працелюбний, він багато в чому почав розбиратися. Це правда, що він прийшов туди без знань, але те, що я бачу зараз – я ним пишаюся".

Також Єлизавета Юрушева сказала, що її батько-олігарх - Леонід Юрушев, його статки оцінюють у $114 млн. Власник Дніпровагонрембуд, Коростенський завод МДФ, InterContinental Kiev, Fairmont Grand Hotel Kyiv, співвласник Кременчуцького сталеливарного заводу, - Gazeta.uа - був більше проти, ніж за те, щоб зять ішов у політику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найбільших прогульників в Раді

Олександр Скічко на позачергових парламентських виборах влітку 2019 року балотувався від партії "Слуга народу" по округу в Черкаській області.

До цього працював на телеканалах "Новий канал" олігарха Віктора Пінчука та "Україна" Ріната Ахметова. 2017 року був ведучим Євробачення, що проходило в Україні.

20 січня Кабінет міністрів погодив Скічка на голову Черкаської облдержадміністрації.

Зараз ви читаєте новину «"Пішов у політику і не заробляє" - дружина "слуги" Скічка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі