Ексклюзиви
середа, 12 листопада 2008 16:56

Писаренко каже, що Яценюк перша жертва союзу Ющенка з "регіоналами"

Народний депутат від БЮТ Валерій Писаренко вважає, що відставка Арсенія Яценюка стала результатом домовленостей Президента Віктора Ющенка з Партією регіонів.

Як повідомили у прес-службі Писаренка, на думку депутата, "Арсеній Яценюк став першою жертвою союзу Ющенко - Партія регіонів".

"Президент проміняв Яценюка на довгостроковий союз із своїми політичними опонентами. Очевидно, що підгрунтям цього "шлюбу" є щось більше, ніж симпатія Ющенка до Партії регіонів. Тому вважаю, що наступним кроком Президента стане його справжня мета. Ющенко намагатиметься відправити парламент на дембель", - зазначив БЮТівець.

За словами парламентарія, вже найближчим часом під питанням опиняться пакет антикризових заходів, бюджет на 2009 рік та нормальна робота Верховної Ради. Писаренко впевнений, що " Ющенко буде намагатися зробити все, щоб залишитися у своєму кріслі після 2010 року".

" Ющенко обрав Партію регіонів для того, щоб залишитися на посаді Президента. Залишається питання – чи обрала Партія регіонів Ющенка своїм кандидатом на посаду майбутнього Президента…", - завершив Писаренко.

Сьогодні, 12 листопада, ВР звільнила Яценюка з посади голови парламенту. Підтримали відставку Яценюка 175 депутатів від фракції Партії регіонів, 1 – від БЮТ, 10 – від "Нашої України – Народної самооборони", 27 – від КПУ та 20 - від Блоку Литвина.

Голосування проводилося за допомогою системи "Рада", а не таємним голосуванням бюлетенями, як це передбачено Регламентом, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Писаренко каже, що Яценюк перша жертва союзу Ющенка з "регіоналами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути