понеділок, 23 червня 2008 09:05

Пінчук запропонував обирати Президента на один 7-річний термін

Пінчук запропонував обирати Президента на один 7-річний термін
Президента України потрібно обирати на один термін тривалістю 7 років. Таку думку висловив бізнесмен Віктор Пінчук в інтерв"ю виданню "Дзеркало тижня".

"У перший термін лідер думає не про реформи, а про рейтинг. Але за цей час, звикнувши до солодкого життя, він не зможе бути ефективним і під час другого терміну. Рейтинг і реформи - взаємовиключні речі. Сама система змушує політиків думати тільки про рейтинг, про маленькі цілі, про владу", - відзначив підприємець.

"Нам потрібні реформи, і лідер, здатний сказати людям правду. Не тільки про стан справ, він повинен запропонувати: "Оберіть мене лише на один термін. Я обіцяю, що на другій не піду, а за перший проведу реформи". Інша справа, що той, хто узяв на себе відповідальність за проведення непопулярних реформ, може думати про свого однодумця, який змінить його і продовжить справу", - додав Пінчук.

За його словами, народи народжували і народжують лідерів. "У глибоку історію занурюватися не будемое. Клінтон, Тетчер, Коль, Саакашвілі, Квасьневський. В Америці з"явився Обама, і американці на нього сподіваються. Людство генерує лідерів. І нам пощастить", - заявив бізнесмен, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Пінчук запропонував обирати Президента на один 7-річний термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі