вівторок, 27 серпня 2019 14:02

Пінчук попросив перенести допит

Пінчук попросив перенести допит
Пінчук фігурує свідком у справі "чорної бухгалтерії" Партії регіонів. Фото: УНІАН

Бізнесмен Віктор Пінчук попросив перенести допит у Генеральній прокуратурі. Його мали допитати як свідка у кримінальному провадженні про "чорну бухгалтерію" Партії регіонів.

Пінчук не з'явився на допит у вказаний у повістці час - об 11:00 вівторка, 27 серпня, пише "Інтерфакс-Україна"

"Наш другий слідчий відділ його (Пінчука. - Gazeta.ua) викликав на допит. Він офіційно звернувся з листом до слідчого з проханням перенести.

Він висловив готовність прибути на допит, надати свідчення, але попросив перенести у зв'язку з підготовкою його участі у заходах "Ялтинської європейської стратегії". По-друге, він перебуває за межами України", - сказав начальник другого слідчого відділу Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури Андрій Радіонов.

Дату допиту визначать пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Результатів немає, є тільки спекуляції: "чорну" касу Януковича розслідують 3 роки

Колишній перший заступник голови Служби безпеки Віктор Трепак 29 травня 2016-го передав детективам Націо­нального антикорупційного бюро матеріали "чорної бухгалтерії" Партії регіонів.

Документи свідчать, що та майже $2 млрд готівкою витратила на хабарі. В оприлюдненій частині є прізвища тодішніх міністрів, народних депутатів, політиків, громадських діячів, суддів.

Зараз ви читаєте новину «Пінчук попросив перенести допит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі