четвер, 20 грудня 2012 14:16

"Пилипишина - на нари" - "свободівці" прийшли до прокуратури

"Пилипишина - на нари" - "свободівці" прийшли до прокуратури
Андрій Іллєнко та Юрій Левченко прийшли вимагати справедливості у прокурорів. Фото: ipress.ua

Під прокуратурою міста Києва зібралося кілька десятків людей, які вимагають розслідувати правопорушення на виборах на 223 мажоритарному окрузі.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Азаров любить українську мову більше за Колесніченка?

Акцію організувала київська міська організація ВО "Свободи". Присутні на мітингу народний депутат Андрій Іллєнко на кандидат у депутати "свободівець" Юрій Левченко пояснили, що прийшли до прокуратури, аби змусити правоохоронців швидше розслідувати справи, пов'язані із порушеннями на окрузі.

"Наша програма мінімум - аби покарали виконавців цих порушень. А максимум - і замовників і виконавців. Однак, ми бачимо, що вже протягом місяця прокуратура нічого не робить, аби якось пришвидшити рослідування", - пояснив Левченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівці" вигнали з Ради "тушок" аби показати приклад іншим опозицінерам

"Свободівці" зайшли до прокуратури, аби зустрітися з її керівництвом та вимагати пришвидшення розслідування. Загалом, під будівлею зібралися близько 40 активістів партії. Дехто з них тримає прапори ВО "Свободи". Також вони тримають плакати із написами "Народ обрав Левченка", "Фальсифікаторів до суду", "Пилипишин вкрав вибір людей", та "Пилипишина - на нари". Час від часу люди також скандують "Фальсифікаторів до суду" та "Пилипишина на нари".

Нагадаємо, що 223 округ є одним із 5 округів, на яких результати виборів так і не було визнано. Згідно з результатами протоколів, на 223 окрузі (Шевченківський район Києва) переміг "свобюодівець" Юрій Левченко. На другому місці - самовисуванець Віктор Пилипишин. Однак, за словами "свободівців", після фальсифікацій результати було змінено. На цьому окрузі голоси підраховували близько 2 тижнів - найдовше з усіх округів.

Зараз ви читаєте новину «"Пилипишина - на нари" - "свободівці" прийшли до прокуратури ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі