вівторок, 07 квітня 2020 00:32

Підтримаємо малий і середній бізнес під час карантину - Зеленський

Підтримаємо малий і середній бізнес під час карантину - Зеленський
Зеленський розповів про підтримку для бізнесу. Фото: РБК

Президент України Володимир Зеленський ініціював створення програм підтримки малого і середнього бізнесу під час епідемії коронавірусу.

"Малий і середній бізнес сьогодні страждає найбільше, оскільки не може працювати і не має великої фінансової "подушки". Але ж саме бізнес - це робочі місця і податки", - сказав Зеленський на нараді з представниками уряду і банківського сектора України, повідомили в прес-службі глави держави.

Учасники наради обговорили створення інструментів кредитування нових підприємців, а також способи підтримки діючого бізнесу. Зокрема, мова йшла про кредитні канікули і компенсації відсотків по кредитах.

"Потрібно створити нові і переосмислити наявні програми підтримки, тобто розширити підтримку тих, хто вже працює в різних сферах. Зберегти бізнес зараз - це як дозволити країні дихати і жити в майбутньому", - зазначив президент.

У найближчі дні учасники наради представлять свої програми для підтримки українського бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Час на новини, сон і секс - що роблять українці на карантині

Нагадаємо, Зеленський після щоденної наради зробив висновок, що заходи карантину в Україні правильні.

Зараз ви читаєте новину «Підтримаємо малий і середній бізнес під час карантину - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі