понеділок, 17 січня 2011 11:19

Підприємці вимагають порушити справи проти Колесніченка та Могильова

Підприємці вимагають порушити справи проти Колесніченка та Могильова

Біля Адміністрації президента розпочалася акція протесту підприємців.

В ній бере участь близько 300 людей, яких оточує близько 20 міліціонерів.

Люди тримають прапори "Нашої України" та Європейської партії України та плакат з написом: "Ні політичним репресіям".

Перед учасниками акції виступають активісти "податкового Майдану", народні депутати Олесь Доній, Андрій Павловський, Михайло Волинець та лідер об'єднання "Новий Київ" Зорян Шкіряк.

У своїх виступах вони здебільшого критикують команду Януковича та закликають людей прийти на Софійську площу 22 січня, де о 14.00 розпочнеться мітинг.

Організатор сьогоднішнього мітингу Олександр Данилюк, якому стало зле близько годину тому приєднався до мітингу після його початку. У нього заклеєна брова.

"Просто стало зле. Далася взнаки перевтома", - пояснив активіст "податкового Майдану".

За його словами, в останні дні було ужорсточено перевірки ринків.

"На Петрівці фіскальні органи вилучили в підприємців майно на суму 3,5 мільйони гривень. Ця влада діє за принципом-друзям усе, а ворогам беззаконня. Ми вимагаємо від неї припинити політичні репресії, закрити кримінальні справи проти підприємців, яких звинувачують у пошкоджені плитки на Майдані, або ж відкрити аналогічні справи проти Колесніченка, Могильова, які 2007 року ставили намети на Майдані", - зазначив Данилюк.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Підприємці вимагають порушити справи проти Колесніченка та Могильова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі