четвер, 25 листопада 2010 19:48

Підприємці у вівторок знову зберуть Майдан

Підприємці у вівторок знову зберуть Майдан

Учасники акції протесту не підтримали пропозицію дати президенту Віктору Януковичу ще тиждень на розгляд Податкового кодексу.

Пропозиція відстрочки не була підтримана мітингувальниками на Майдані Незалежності, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Глава Комітету захисту підприємців при опозиційному уряді Оксана Продан повідомила учасникам акції про переговори з першим заступником голови адміністрації президента Іриною Акімової.

Вона зазначила, що кодекс буде направлений до президента тільки в п'ятницю ввечері.

Експертна група адміністрації відпрацює документ, і з понеділка президент буде визначатися зі своїм рішенням.

Ця інформація викликала бурхливе обурення з боку учасників акції.

Продан запропонувала продовжити чергування на Майдані, але при цьому дати президенту час визначитися з кодексом до 6 грудня і на цей день призначити черговий масовий збір.

"Не треба нам президента, геть президента", - відреагували деякі протестувальники.

Один з організаторів акції запропонував присутнім проголосувати за дату проведення наступного масового збору. Учасники акції віддали перевагу 30 листопада.

У той же час член координаційної ради, комендант наметового містечка Сергій Мельниченко повідомив журналістам, що з остаточною датою буде визначатися координаційну раду.

Він зазначив, що, на його думку, оптимальним днем був би вівторок або середа, оскільки наступний понеділок - буде ще рано, а через тиждень - може бути вже пізно.

Зараз ви читаєте новину «Підприємці у вівторок знову зберуть Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі