четвер, 18 листопада 2010 19:40

Підприємці кажуть, що касовий апарат - смерть для них

Підприємці кажуть, що касовий апарат - смерть для них

Касовий апарат - це смерть для підприємців. Про це сказала столичний приватний підприємець Вікторія Власова, яка торгує в київському метрополітені шкірою. Має 3 магазинчики.

"Якби виключили з Податкового кодексу перевірки, то можна було би з чимось і змиритися, можна було би прилаштуватися, люди би старалися. Але якщо є касовий апарат - це вирок. Це смерть для нас, бо це постійні перевірки".

За словами жінки, коли свого часу дрібних підприємців перевели на єдиний податок, то ще 2 місяці бігала податкова.

"Але ми вже відкритим текстом казали: "До побачення!". І вони нічого не могли зробити. І ми так викорінили за певний час всі походи до нас. А тепер знову провокація. І вже до нас починають ходити знову, хоча ми до кінця року ще на старих умовах точно працюємо", - наголосила вона.

"І нам вже кажуть про конкретні суми. І кажуть: "Это господину президенту". Вони прикриваються іменем Януковича, Азарова. Ми не знаємо, від кого вони ходять. Але це ходять структури. В них документи СБУ, ОБЕП. Вони грабують людей начисто і кажуть: "Нам сказали поповнити бюджет. І все! Нас більше нічого не хвилює". А це справжній грабіж".

Нагадаємо, що сьогодні парламент завершує розгляд Податкового кодексу. Водночас, за словами голови комітету з питань Податкової та митної політики Віталія Хомутинніка, остаточна редакція документу буде голосуватися 19 листопада.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Підприємці кажуть, що касовий апарат - смерть для них». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі