Ексклюзиви
вівторок, 30 січня 2018 13:06

Підозрюваного в розкраданні 149 млн грн заступника міністра залишили на роботі

Підозрюваного в розкраданні 149 млн грн заступника міністра залишили на роботі
Рішення не може бути оскаржене в касаційному порядку і є остаточним. Фото: hromadske.ua

Апеляційний суд Києва відмовився відсторонити від посади заступника міністра оборони Ігоря Павловського, який є фігурантом провадження про корупційну схему в Міноборони.

Про це повідомляє "Слово і діло".

Суд не задовольнив відповідну скаргу Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Це рішення остаточне і не може бути оскаржене.

"Суд апеляційної інстанції погодився з рішенням першої інстанції про відсутність переконливих доказів того, що Павловський через обійману посаду може використовувати надані повноваження для створення перешкод досудовому розслідуванню в кримінальному провадженні", - йдеться в повідомленні.

Судді зазначили, що Павловському повідомили про підозру через рік після початку розслідування. За цей період встигли допитати всіх свідків, які йому підпорядковуються. Таким чином, за словами суддів, доводи детектива про ризики впливу є безпідставними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після арешту Павловського СБУ "шиє" держзраду співробітникам САП і НАБУ

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура 11 жовтня затримали заступника міністра оборони України Ігоря Павловського, директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів міністерства Володимира Гулевича і ще 2-х співробітників міністерства за підозрою в причетності до розкрадання 149 млн грн при закупівлі пального для Міноборони у фірми "Трейд Коммодіті".

12 жовтня Солом'янський райсуд Києва відпустив заступника міністра оборони під домашній арешт. 9 листопада Апеляційний суд Києва скасував це рішення і відпустив Павловського на поруки двом військовослужбовцям - героям України Олександру Порхуну та Ігорю Герасименку.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваного в розкраданні 149 млн грн заступника міністра залишили на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути